Scrisori către Dumnezeu

Comunicat

Concursul Național de Creație Literară "Scrisori către Dumnezeu" 

Dragi prieteni,

  • Vă anunțăm că Unity in Values Interconfessional Association* a lansat ediția cu nr. IV a Concursului Național de Creație Literară "Scrisori către Dumnezeu", ediție adresată părinților adoptivi de naționalitate și / sau cetățenie română. 

  • Concursul Național de Creație Literară "Scrisori către Dumnezeu" constituie un demers social complex,  având rolul de a identifica și promova valorile spirituale ale diferitelor categorii de cetățeni, de a le polariza și defini plecându-se de la principii și drepturi fundamentale precum unitate, egalitate, dreptul la viață.           

  • Proiectul "Scrisori către Dumnezeu" lansat de Unity in Values Interconfessional Association & Editura “Rafet” implică editarea unui număr de 10 antologii literare însumând 1000 de texte tematice care vor evidenția la final o imagine, estimăm noi, relevantă, cu privire la modul în care românii percep ideea de divinitate și se raportează la ea.

  • "Scrisori către Dumnezeu" NU ESTE UN PROIECT COMERCIAL, derulându-se în baza unui regulament redactat în acord cu dispoziţiile legale privind organizarea concursurilor, dar și cu politica privind utilizarea datelor personale sau a altor date ce urmeaza a fi corelate și folosite prin intermediul acestui proiect de către Unity in Values Interconfessional Association.

  • Precizăm că edițiile anterioare ale concursului au fost dedicate elevilor din ciclul gimnazial (ediția nr. 1), liceenilor (ediția nr. 2 ), persoanelor lipsite de libertate (ediția nr. 3), următoarele ediții vizând categorii de cetățeni precum: oameni de afaceri, femei, studenți, minorități, lideri religioși (preoți, pastori, rabini, etc.) sau persoane angajate în viața monahală, persoane cu probleme speciale. 

  • Vă rugăm să aveți amabilitatea de a sprijini demersul nostru prin popularizarea acestui comunicat, precum și a regulamentului de participare la concurs disponibil pe această pagină AICI! 


Notă: 

  • Unity in Values Interconfessional Association - persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial fondată în anul 2011 de către Grupul Informal "InterViu" cu sprijinul financiar al Comisiei Europene

  • Adresa: Str. Alexandru Sihleanu 19 / 125300 Rm. Sărat, Buzău, C.I.F.: 29144047 / Cont: RO67 BTRL 0100 1205 6253 70XX / Preşedinte: Selegian Ștefania Emilia / Telefon: 0766109698 / E-mail: interviu.office@gmail.com

PARTENERI:   
Editura "Rafet"
Râmnicu Sărat / Buzău
Centrul de Cercetări în Etică Judiciară

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one